tisdag 31 maj 2011

Revenge of the fallen semen - Del tre

Heinz gick med tunga steg mot sin destination, sin balkong. Han hade på sig en helikopterkeps och rosa kanintofflor. Men något fattades, han gick ner igen och hämtade sin bergsprängare. Med sig tog han också "The best of Rod Steward". Han slog igång musiken slogs igång och grep tag i sin soldat.

Han hörde plötsligt rösten av sin far, den mäktiga Toggaf, som dog av att David Beckham sparkade han i pungen. Han viskade högt till sin son, "Hold on, be strong". Heinz nickade och erkände det behövs något hårdare för att klara detta. Han satte nu på lite Happy Hardcore och hoppade runt och drog som en blodtörstig bersärk .

Han kände att det var dags, han kom och satsen träffade i hans ögon, han var helt förblindad och skrek "Vad är detta? Jag har blivit lurad!"

Heinz tynade iväg till stället där björngudar chillar och skrek "Jag kommer hämnas!"

/Svenne

...

Svenne. Sket. Från tian.

>.> <.<

/Blatte

söndag 29 maj 2011

Andra delen (blattestyle).

Heinz märkte att han hade kliat sig själv i arslet. Nåt han aldrig hade gjort förut. "Varför kliade jag migsjälv i arslet, nu kommer jag få klamydia" Utbrast han. Heinz gick vidare till sitt hak för att börja på sin porr-musch. Plötsligt  märkte han att han hade ett stort sug på lakritspipor! Derks favorit snack. Han hörde röster inuti sitt huvud. "Lakkupippu, lakkupippu..." viskade dom.

Heinz blev rädd och började springa i cirklar och skrika. "VEM ÄR DU?!" skrek Heinz förtvivlat. "Det är jag, Derrrrrrrrks ande.., Lakkupippu...." viskade Derk. "åh neeeeeeeeej" gnällde Heinz lite odramatiskt, såsom brunbjörnar gör. "Vad gör du här" frågade Heinz skrajset. "Jag har lite unfinished buisness innan jag kan passera vidare till valhalla. (just det, Derk var en viking. Kanske skulle ha sagt det tidigare men... varför kom vi inte på det tidigare? Ajja wtf, nu fortsätter vi)

"Och det är..?" Frågade Heinz.

"Fapa i motvind" sa Derk. "Fapa i motvind..."

To be continued...

/Blatte

tisdag 24 maj 2011

Derk och Heinz

Var ett tag sedan det var en schysst random historia, därför ska jag skriva en från min otroliga fantasi.

Arslet kliade, Derk hade precis dräpt en neger på skithuset. Han kände sig rätt så hungrig och gick därför till köket.

Handtaget till skafferiet vreds om, Derk rotade runt och hittade sitt favoritkäk, lakritspipor. Dessa lakritspippor var något speciella, istället för det rosa som är i pipan så var det Naken-Jannes pubishår.

Från ingenstans kom en minst 10 meter hög brunbjörn beväpnad med två stycken motorsågar.
- Hej jag heter Heinz, och jag undrar ska jag börja odla porr-mustasche?

Påverkad av pubishåret så gjorde Derk det stora misstaget att säga nej, Heinz slet han i stycken och kliade sig i arslet....

Fortsättning följer....

/Svenne 

Spekuleringar.

Jag tror jag är en hipster. Fan.

/Blatte

söndag 22 maj 2011

Galen

Funderar på att inte klippa mig förens studenten, det blir ca 25 cm hår.... känns rätt jävla metal.

CHALLENGE ACCEPTED!

/Svenne

lördag 21 maj 2011

Fysikskämt dags!

Ok, den här är nog lite lättare att förstå.

Två fysiker pratar.

Fysiker 1: Jag är hungrig, vad finns i kylen?
Fysiker 2: Bara lite atomer.
1: Ah ok, vill du dela dom?
2: Visst!
*BOOM*

/Blatte

fredag 20 maj 2011

Segt

Vart lite segt med updates dom senaste dagarna. Kolla på lite Regular Ordinary Swedish meal time medans jag kan hitta på nått kul.

Goa killar.

/Blatte

söndag 15 maj 2011

fredag 13 maj 2011

Saker att göra innan man dör

Då jag inte tänker publicera min "100 saker att göra innan man dör" lista, eftersom den är väldigt personlig och ni skulle nog antagligen tycka jag är mer störd än vanligt.

Så istället tar jag några få punkter från listan slumpmässigt:

1. Offra en get i en vulkan - Detta är absolut den viktigaste punkten på listan. Liksom it all makes perfectly sense.

34. Blotta sig framför en feminist

22. Lära sig att runka med fötterna

47. Ta en oskuld

Ett fåtal exempel

/Svenne

tisdag 10 maj 2011

Hur man bygger jättemycket muskler

Alright, alla vill bli stora och starka. Om du inte vill det är du nog homosexuell.

1. Fixa för fan inget gymkort, du ska bli stor. Inte gå runt och spänna dig på ett jävla gym. Vad du behöver är massa skrot, typ gamla bilmotorer. Tv-shop prylar funkar även.

2. Ät massiva mängder kött, orkar du inte äta mer? Då spyr du ut den gamla maten och äter ny, du ska bygga muskler, så du behöver allt kött du kan få i dig. Balanserad kost är bara en myt.

3. Spring eller gå inte i onödan, du vill ju inte träna bort din stora vackra kropp som du börjat bygga. Införskaffa helst en permobil med terrängdäck.

Om du följer detta så bör du bli rätt stor och stark.
Införskaffa brunkräm och pilotglajjer, följ sedan Blattes guide till att fixa bitches.


DU KAN BLI DEN NYA "KILLEN SOM FÅR LIGGA". VAD VÄNTAR DU PÅ?!
/Svenne

Hur man fixar brudar!

Ja, nu ska jag, Blatte, lära dig, just dig och ingen annan hur man fixar brudar. Eller som dom nuförtiden vill bli kallade 'bitches'.

Steg 1: Vi börjar lite lätt. Vi vet att brudar inte hänger på internet. Med ett undantag: Facebook. Så fixa ett Facebook konto och börja adda brudar. Döm dom efter utseénde. Har dom en snygg profilbild, adda dom! Ta en bra profilbild själv som inte visar ditt ansikte och är överredigerat. Brudarna blir fuktiga av sån skit.

Steg 2: Lägg upp lite roliga inlägg osv på din Facebook sida. Om dom 'gillar' dom vill dom knulla med dig och du vet vilka du ska satsa på! Välj ut ett antal tjejer (ifall dom första du skulle satsa på inte skulle fungera(yeah, right)). Men, better safe then sorry.

Steg 3: Börja gilla Allt dom gör. Det är ett tecken på ömsesidig affektion eller nåt. Hon kommer förstå att du är en person med bra humor och tjejer faller som furor för sånt.

Steg 4: Kom ihåg, Nej betyder Ja. Om dom säger att dom inte vill, eller att dom har en pojkvän så spelar dom bara svårfångade. Fortsätt försöka och följ efter dom i skolan/på stan och liknande. Tjejer älskar uppmärksamhet!

Steg 5: Fuck bitches, get money.

Det borde fungera, fortsätt följa dessa punkter och du är får garanterat alla tjejer i världen!

Nästa gång, hur man upphäver ett besöksförbud.

/Blatte

söndag 8 maj 2011

Jag sover inte så bra längre.

Jag ligger uppe och tänker. Tänker tillbaka, till framtiden eller vad jag gör nu. Ofta handlar det om saker jag önskar att jag gjorde, tex vad jag önskar att jag sade till den där tjejen jag tycker om. Eller vad jag ska fokusera på nästkommande prov.

Skolan går la sådär. Kunde gått bättre, ligger lite över medlet i min klass i de mesta ämnena. Och så när jag tänkt klart kan jag fortfarande inte sova. Klockan blir 4. På en vardag. Jag tänker på allt o inget. Allt från Tv-spel till godis. Ratchet and Clank var länge sen jag lirade. Ska nog ta och göra det snart. Och att jag tycker mer om Chips/popcorn än godis. Varför? Jag vet inte.

Också undrar jag över hur den här världen kommer vara när jag är vuxen. Ett perfekt samhälle eller inte alls. Kommer jag vara gift? Ha barn? Singel och steril pga allt skit som jag stoppar i mig? Måste börja äta bättre. Sen så hjälper inte min mage. Har en sjukdom. Vill inte gå in på detaljer, men det är smärtsamt ibland. Tur att sverige är ett av världens bästa länder inom sjukvård. Yeah, right.

Men mest av allt, tänker jag på vad jag ska göra imorn. Om jag träffar en viss person vad jag ska säga. Tänker på låttexter som passar folk jag känner. Hatar, tycker om, älskar. Och vad jag ska säga till mina närmaste nästa gång vi träffas. Läser du det här betyder du något speciellt för mig. Och det är det du som får mig att somna tillslut. Även om det är 2 timmar tills jag ska gå upp.

Jag sover inte så bra längre.

/Blatte

torsdag 5 maj 2011

Killen som får ligga...

en snubbe @ min skola som nog ligger extremt mycket. liksom han chillar bara runt med ca 4 skitheta brudar, han ser inte ut som en som ligger runt mycket, men han vet nog vad han sysslar med.
AVIS?? Japp :(
(inga Å, Ä eller Ö i detta, /coolface)

/Svenne

onsdag 4 maj 2011

BRA HUMOR TROTS VAD FOLK SÄGER!!!

Jag gick in i en video-affär och frågade om jag fick låna Batman Forever. Men expiditen sa att jag var tvungen att lämna den imorgon.

-.-

/Blatte

tisdag 3 maj 2011

...

tja tja bloggen! blatteboI här. idag har jag haft studiedag så jag har städat mitt rum! duktigt eller hur? ;D;;D;D ja det tycker jag faktist. sen så gick jag till en kompis och han hade fått en iphone! :OOO AVISSSSSS :( nae bara skojja ^^ sen åt vi glass o kollade på fotboll, men vi ska ha engelska nationella imorn så jag stack hem lite tiiiiidigt!!! och nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musiiiiiik <33333333 :D:D:D ajja, nu ska jag dra, PUSS!! :DDD

Nej jag var inte seriös.

/BlatteboI

söndag 1 maj 2011

Fysik skämt dags! (särskrivning för dig svenne)

Jag antar att bara jag fattar dessa skämt, men here goes...

Shrödinger och Heinsinger var ute och körde bil. Plötsligt blev dom stoppade av en polis och polisen sa: Vet ni hur snabbt ni körde? Då svarar Heisinger: Nej, men jag kan berätta precis vart jag var.
Polisen sa då: Ni körde i precis 140 km/h! Heisinger svarade då: TACK! Nu är jag vilse.

Polisen blev misstänksam och började leta i deras bil. Han hittade en död katt i bagaget. Han skrek då: Vet ni att ni har en död katt i bagage utrymmet? Då svarade Shrödinger: Ja, NU vet jag...

Höhöhöhö...

http://sv.wikipedia.org/wiki/Werner_Heisenberg
http://en.wikipedia.org/wiki/Schr%C3%B6dinger%27s_cat 

/Blatte