onsdag 27 juli 2011

Typisk svenne/blatte situtation.

Vi är på lan. Svenne ligger och sover. Jag fick uppdraget att väcka honom. Såklart så kastar jag en kudde på honom.

Svenne: Vafan...?
Blatte: Vakna.
S: Kasta inte kuddar.

En annan kompis börjar fnissa som en skoltjej och kastar en till kudde på honom.

S: KASTA FAN INTE KUDDAR!
B: DET VAR FAN INTE JAG!
S: ...
*Tar upp en sista kudde och kastar på honom*
B: Men det där var jag.

Svenne får flipp och börjar slåss.

Vi är inte normala.

/Blatte

tisdag 26 juli 2011

Bregott Havssalt

Detta djävulskap måste vara THE biggest ripoff ever. Hittade det i min kyl och tänkte, fasen så coolt ett nytt smör. Jag skulle snart ångra mina tankar....

Börjar att bre mackan och känner jävlar vad segt smöret är, fan går ju inte bre ens, efter ca 2-3minuter av en brening (heh) så är mackan klar. Jag, hungrig som jag är tar första tuggan, känner att det smakar skit, liksom all effort åt helvete.

Även efter lite luskande så har jag upptäckt att det är dyrare än vanligt smör.

För att sammafatta:
Det är dyrare än vanligt smör
Det smakar äckligt
Går inte bre

Köp det inte
0/5 kåta brudar

/Svenne

torsdag 21 juli 2011

Gammal historia.

Okej. Jag var ungefär 7 år. Gick på lågstadiet hade precis börjat ettan. Kände inte så många, hade en kompis som jag hade hängt med i hela sexårs. När vi började ettan blev vi ganska "populära" för att vi var ganska bra på pokemon. Alla älskade pokemon.

Vi satt och spelade pokemon mot varandra (link kabel ftw) och ungefär 20 personer tittade på. Matchen avslutades och jag gick ur striden som en värdig förlorare. Efter varje match måste spelet sparas och eftersom massor data ska sparas tar det kanske 1-2 min. Under sparningen står det "PLEASE DONT DISCONNECT LINK CABLE OR REMOVE THE GAME" i caps. Japp, caps. Plötsligt kommer en random kille fram, ungefär våran ålder och ryckte i kabeln så våra spel frös. Vi blev skit sura och startade om spelen.

"This game file is corrupted and cannot be played"
"corrupted and cannot be played"
"cannot be played"
"cannot"

Vi blir skitsura och börjar nästan gråta. (hade en lvl 100 charizard förfan). Min kompis börjar jaga killen och får fast på han. Han ryckte i tröjan och började veva hans armar i ansiktet på killen. Jag sprang dit och jag var så arg att jag slog honom en gång. Notera, en gång.

Tyvär såg en lärare allt detta och våra föräldrar fick komma till skolan och prata med några lärare, våran kurator, dom trodde vi hade adhd, våldsamma föräldrar och all möjlig skit som man kunde tänkas ha. Och våra försök att förklara att killen gjorde så våra spel raderades funkade inte. Dom trodde inte på att "ett litet spel" kunde vara anledningen till "detta otroliga våldsbrott".

Tillslut så släppte dom allt. Farsan påminde mig om detta för några timmar sen och jag ville dela historien. Killen pratade aldrig med oss mer och vi fortsatte spela våra spel. Men nu visste folk att inte röra våra pokemon. För då kunde det gå illa.

Tyvär så håller inte "respekt pga pokemon" länge.

/Blatte

PS. Ursäkta brist på uppdateringar. Men i våra försvar. Jag och svenne är VÄLDIGT lata.

torsdag 7 juli 2011

i teorin...

Om 100 000 män stod runt en tom pool. Varje man har 2cl saliv i käften, poolen rymmer exakt 200 000 cl, (jaja, orkar inte räkna ut i kubik)

Om alla skulle spotta samtidigt hur fan skulle det se ut?

Jag tänker för mycket

/Svenne

Kul liv.

1. Cykla till Östenssons. Köpa chips/dricka.
2. Träffa kompis.
3. Cykla hem.
4. Nära på att bli påkörd.
5. Jävla skit.

/Blatte