onsdag 8 juni 2011

Ett oväntat möte... - del 5

Heinz grubblade ett bra tag, tillslut slog det han.

JAG BEHÖVER EN MAGISK ÅSNA

Han sprang fort som fan till Berry, en granne som spelade in porr med åsnor och annan kreatur. Fort som fasen lärde han åsnan och flyga och for sedan iväg mot stjärnorna...

Under tiden så var Derk i Valhall och tränade på lite moves, bara för att liksom, några sekunder senare såg han den mest absurda han hade någonsin skådat: En gigantisk brunbjörn, beväpnad med två motorsågar som flög på en åsna.

De två kämparna stod nära varandra och avvaktade, meeeen, plötsligt hördes en kraftig explosion. Ut ifrån explosionen kom David Hasselhoff, och han yttrade de magiska orden, "Hai guys, up for some beer and baywatch?". De kunde inte motstå detta, så de drog ut lite på striden.

Efter en galen kväll med Hoffan så var de rätt packade, Derk tog fram sin gigantiska yxa och började svänga hejvildt utan att träffa målet. Heinz satte nu sin masterplan i verk, det var dags. Han kallade på Sunaru, hans åsna.

Åsnan drog en roundhouse kick och Derk blev orörlig. Heinz tog situationen till sin nyttja, Hans ögon blev röda och i ett enda hugg gick Derk av på mitten, Heinz smakade på sitt offer, det var gott.

And that's how ketchup is made.

/Svenne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar