söndag 26 juni 2011

Ondska

Jag ska dra till månen och bygga om den till en deathstar och döda dig.

He-he

/Svenne

onsdag 22 juni 2011

Hur man fixar cash!

Okej, vi ska vara ärliga. Bitches och muskler är inte gratis. Därför ska jag, Blatte, lära er hur man fixar cash utan att vara en speciellt produktiv medlem av ditt samhälle!

Steg 1: Är du över 20 år? Perfekt. Åk till närmsta högstadie och avlyssna. Det finns alltid nån fjortis fest på g och 30 fjortisar som inte har nåt att dricka! Köp billig vodka och späd ut det 20-80 med vatten. Sälj för ursprungspris. Dom är fjortisar, dom märker ingen skillnad.

Okej, du kanske inte är över 20 än. Big deal. Det finns andra sätt.

Steg 2: Mellan 18-20? Okej, nästan optimalt. Ni vet såna här cancerpinnar dom säljer på bensin mackar och olika mataffärer? P-12'or ÄLSKAR såna. Vetefan varför. Köp ett hundratal såna paket och sälj 2-4 ggr så dyrt. (Beroende på hur gamla dom är och hur mycket pengar de kan sno av sina föräldrar utan att dom märker nåt.)

Steg 2 går även att kombinera med steg 1.

Steg 3: 14-17 år? 2 ord. Dina föräldrar. finns massor sätt att tjäna pengar om man utnyttjar sina föräldrar. Måste dela in denna i 3 stycken kategorier.

1: Röker dina föräldrar? Isåfall sno några ciggaretter och sälj dom styck. Inte bästa sättet, men om dina föräldrar röker mycket kan du sno massor utan att dom märker.

2: Alla föräldrar har en spritgömma. Och om dina föräldrar är dåliga så är den inte bra. Observera hur mycket alkohol dom har tillängligt. Har dom mycket, ta ett par cl från varje flaska och blanda ihop det till nån sorts häxblandning. Dela upp det och sälj till dina polare. Dom vill bli fulla, inte dricka.

3: Fråga om pengar. Haha skojja bara, sno allt som inte är fastspikat. Försök även memorisera deras pin kod. Föräldrar har infinite cash och om du snor ett par hundralappar så kommer dom inte märka nåt.

Steg 4: 0-13 år. Vad fan ska ni med pengar till? Gå och lägg er.

Steg 5. Funkar alla åldrar. Råna en bank. Eller Ica.

Följ dessa steg och håll dig undan snuten så kommer du ha cashflow i resten av ditt liv. Om inte polisen tar dig. Fuck the police.

/Blatte

Ninjas.

NINJAS CANT CATCH YOU IF YOU ARE A NINJA WHO CANT CATCH YOU!

NINJAS CANT CATCH YOU IF YOU GOT A HOARD OF FIRE ZOMBIES!

NINJAS CANT CATCH YOU IF YOURE THE GODDAMN BATMAN!

/Blatte

tisdag 21 juni 2011

torsdag 16 juni 2011

Ctrl-C + Ctrl-V

Rolig historia som jag läste på en hemsida nånstans.

Go out clubbing 
Shot 
Shot
Shot 
Shot 
Dancefloor time 
Everyone is pretty bad so I figure I'll be alright 
Start doing fancy kicks and shit from taekwondo 
Try to do a spinning back heel kick 
Kick some bitch in the face 
Knock her out cold 
Music stops and lights come back on 
Everyone is looking 
Drunkenly shout "Bitch wasn't in the kitchen" 
A lot of people start laughing 
Bouncers escort me out 
Banned for life

Sexism är roligt Ibland.

/Blatte

fredag 10 juni 2011

Depressions tider.

Jag försöker hänga med i min tid...

...men det är svårt...

...jag menar, det finns nästan 400 mer pokemon än när jag började...

/Blatte

onsdag 8 juni 2011

Ett oväntat möte... - del 5

Heinz grubblade ett bra tag, tillslut slog det han.

JAG BEHÖVER EN MAGISK ÅSNA

Han sprang fort som fan till Berry, en granne som spelade in porr med åsnor och annan kreatur. Fort som fasen lärde han åsnan och flyga och for sedan iväg mot stjärnorna...

Under tiden så var Derk i Valhall och tränade på lite moves, bara för att liksom, några sekunder senare såg han den mest absurda han hade någonsin skådat: En gigantisk brunbjörn, beväpnad med två motorsågar som flög på en åsna.

De två kämparna stod nära varandra och avvaktade, meeeen, plötsligt hördes en kraftig explosion. Ut ifrån explosionen kom David Hasselhoff, och han yttrade de magiska orden, "Hai guys, up for some beer and baywatch?". De kunde inte motstå detta, så de drog ut lite på striden.

Efter en galen kväll med Hoffan så var de rätt packade, Derk tog fram sin gigantiska yxa och började svänga hejvildt utan att träffa målet. Heinz satte nu sin masterplan i verk, det var dags. Han kallade på Sunaru, hans åsna.

Åsnan drog en roundhouse kick och Derk blev orörlig. Heinz tog situationen till sin nyttja, Hans ögon blev röda och i ett enda hugg gick Derk av på mitten, Heinz smakade på sitt offer, det var gott.

And that's how ketchup is made.

/Svenne

onsdag 1 juni 2011

The brunbjörn strikes back - del 4.

Derk hade grundlurat Heinz från grunden. Och det är det lägsta man kan göra. Till och med lägre än svennes morsas trosor en lördag morgon.

Heinz satte igång och planera. Han planerade som aldrig för. Planer har aldrig smidits så flitigt som de gjorde nu. Jag skulle vilja förklara processen, men det är så komplext och invecklat att min hjärna skulle explodera om jag bara tänkte på att försöka förstå.

Anyways. Heinz planer var så perfekta att han bestämde sig för att dra en pre-victory fap. Han slog på sin dator, drog lite vaselin på handen och skrev in "Grannies and Trannies" i sökfältet. Men det han inte visste var att när brunbjörnar fapar i deras efterliv så svimmar de av självtillfredsställelse.

Såklart svimmade Heinz och vaknade flera timmar senare. Försent för hans smidigt smidda planer!

"Jag måste komma på nåt snabbt..." tänkte Heinz.

To be fortsättning följer.

(Finish it! Svenne!)

/Blatte