söndag 27 november 2011

The internet

Några forskare har räknat ut hur mycket internet väger.

En Gigabyte information väger 10^-19 g. Alltså 0,0000000000000000001 kg. Dom har också räknat ut att det finns 4,0 * 10^20 gigabyte information på det synliga nätet. Det blir ungefär 40 gram.

Jag undrar hur mycket all porr väger.

/Blatte

torsdag 17 november 2011

Trollface

Min farsa kom fram till mig och sa till mig. "Öh blatte, visste du att ordet 'lättlurad' inte finns i ordboken?"

Okej sa jag. Tog fram en ordbok och började bläddra. Hittade ordet och förstod att han trollade mig.

COUNTER TROLL ACTIVATE!

"Hahah, du har rätt. Det finns inte"
"Låt mig se!!"

lättlurad
som lätt eller ofta blir lurad /på grund av brister hos personen/

 /Blatte

lördag 12 november 2011

O.O

Okej, jag spelade nyss det läskigaste spelet jag har spelat i hela mitt liv.

Men, lyssna på mig innan ni säger, "hahah blatte är en liten fag som blir rädd för allt." Jag blir inte rädd av spel eller filmer. Jag har spelat många 'survival horror' spel och jag har sett min andel skräckfilmer. Det enda som skrämde mig var lite av Penumbra och Condemned. Allt annat var bara tråkigt. Men detta spel är annorlunda. VÄLDIGT annorlunda.

Okej. man startar spelet och man får ingen backstory alls. Så snart som du trycker på play så börjar du spelet. Hur som helst så lyckades jag pussla ihop lite story i och med att jag spelade detta spel. Uppenbarligen så är man ett psykfall. Man får aldrig ett namn men man kan gissa sig till det. Och på nåt sätt så lyckades du rymma från ditt mentalsjukhus. Och i ditt tillstånd så har du transformerat hallarna till en kolsvart labyrint.

Tydligen är din karaktär en sorts kannibal som du knappt kan kontrollera. Du kan tvinga honom att svänga av i en kurva men det är allt. Och din karaktär verkar försöka ta allt och äta upp det. Allt som är framför honom äter han upp.

Under spelets gång är du också jagad utav fyra stycken spökmonster som du inte kan skada alls. Bara att vidröra dom är game over.  Då spökena klamrar sig fast vid dig och sliter upp dig, medans du hör ljudet av din kropp bli söndermanglad.

Du kan trots allt äta vissa saker i denna labyrint som lämmnar din karaktär i ett ostabilt stadium där du faktist kan äta upp spökmonstrerna. Samtidigt som du bara lämmnar deras ögon.

Bara ord kan inte beskriva hur läskigt och otroligt skinnkrypande detta spel är och jag vill inte spoila spelet för er. Prova det själv. Googla Pac-Man. Och tryck på den första träffen.

/Blatte

torsdag 10 november 2011

Snilleblixt

Ska då och då skriva en random story och länka en skön låt till.


Lerre var ute och traskade, plötsligt så märkte han att himlen blev rosa och innan han säga något, så kom det ner ett hav av flygande bävrar. Dessa bävrar var utsmyckade med truckerkeps, läderboots och en gigantisk bling-bling klocka.

Lerre blev så upphetsad av bävrarna att frågade om de ville följa med han hem och utföra en "bukkake". Utan att tvekade följde bävrarna med.

Det fanns dock ett problem... de hade ingen att utföra akten på. Men Lerre kom på den geniala idén att kidnappa Rick Astley. De skred omedelbart till verket.

De var mitt i akten när den medvetslösa Rick vaknade till och när han såg den nakna mannen och den enorma mängden bävrar omkring sig så fick han panik och började sjunga på en specifik låt.

Lerre kom först och vann därmed, vad han vann vet jag ej.
















/Svenne

måndag 7 november 2011

All the fucks i give.

Ligger i sängen, 6 timmar tills jag ska gå upp och ser att south park precis ska börja.

I watch the entire thing.

Mängden fucks jag gav idag var lika med noll.

/Blatte

fredag 4 november 2011

Livstankar.

Om jag ställs inför gud och får bara ställa en fråga skall jag ställa denna.

Where dem girls at?

(Många inlägg idag men jag kände mig extra poetisk. Förvänta er inte detta varje dag. Kanske när ja fyller år)

/Blatte

Hemligt recept.

DUMLE + OSALTADE JORDNÖTTER!

JAG HAR UPPFUNNIT SNICKERSSSSSSSSSSSSS!

/Blatte

Snott från existenz.

Visste ni att om man lägger sitt öra mot en främlings ben kan ni höra dom säga: Vad fan gör du?

/Blatte